SOUND

Marco Media | DJ | Presentatie | Teksten | OrganisatieAbout

sound

and

vision


Muziek is de ándere grote passie van Marco Media. Of zoals Friedrich Nietzsche schreef: “Without music, life would be a mistake.”

Eén van mijn grootste passies is muziek. Als luisteraar en wannabe gitarist, maar vooral ook als organisator, presentator, journalist en DJ.

Met bijna 30 jaar werkervaring in de regionale popscene is Marco Media uitgegroeid tot een gevestigde waarde. In de jaren ’90 was ik als hoofdredacteur, vormgever en bestuurslid actief voor de regionale popkoepel Stichting Popmuziek Limburg. Sinds 2010 maak ik met een team enthousiaste vrijwilligers het online magazine De Afgrond. Momenteel ben ik als voorzitter van de Stuurgroep Talentontwikkeling actief voor Parkstad Popstad en onlangs verzorgde Marco Media de presentatie, redactie en techniek voor de populairde podcast Heerlen Aan De Praat.

Naast het (mede)organiseren van muzikale evenementen is ook het verzorgen van DJ-sets een favoriete bezigheid, presenteer ik een wekelijkse radioshow en een muzikaal tv-programma. Kenmerk: dwars door de tijd en de platenkast, maar altijd muziek met hart en ziel.

Marco Media werkte onder andere samen met Pop In Limburg, RTV Parkstad, De Nieuwe Nor, Parkstad Limburg Theater, Buro Pinkpop, Heerlen Mijn Stad en diverse magazines en muziekorganisaties.

Ben je op zoek naar een gepassioneerde muzikale veelvraat als versterking van je organisatie, als programmeur, organisator of DJ voor je evenement of project? Neem gerust contact met me op. Of klop aan bij mijn bureau in Betahuis Heerlen

Groeten,

Marco