AND I WILL SING

Marco Media

Wilhelminaplein 25
6411 KW Heerlen
T: 06 18 65 15 48
E: info@marco-media.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Muziek is de ándere grote passie van Marco Media. Of zoals Friedrich Nietzsche schreef: “Without music, life would be a mistake.”

Eén van mijn grootste passies is muziek. Als luisteraar en wannabe gitarist en zanger, maar vooral ook als organisator, presentator, journalist en DJ.

Met meer dan 35 jaar werkervaring als organisator, presentator, journalist en DJ in de regionale popscene is Marco Media inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde. In de jaren ’90 was ik als hoofdredacteur, vormgever en bestuurslid actief voor de regionale popkoepel Stichting Popmuziek Limburg (tegenwoordig Pop in Limburg). Die werkzaamheden werden vervolgens deels voortgezet voor het online magazine De Afgrond en Parkstad Popstad. Van 2019 tot 2024 was ik voor die laatste organisatie actief als voorzitter van de Stuurgroep Talentontwikkeling, die in 2019 de eerste Limburgse Muziekprijs won. 

Naast het (mede)organiseren van muzikale evenementen (zoals het jaarlijkse Mosae Zappa festival)  is ook het verzorgen van DJ-sets een favoriete bezigheid. Ook produceer en presenteer ik op RTV Parkstad een wekelijkse radioshow en een muzikaal tv-programma.

Marco Media werkte onder andere samen met Pop In Limburg, RTV Parkstad, De Nieuwe Nor, Parkstad Limburg Theater, Buro Pinkpop, Heerlen Mijn Stad, IBA Parkstad en diverse magazines en muziekorganisaties.

Ben je op zoek naar een gepassioneerde muzikale veelvraat als versterking van je organisatie, als programmeur, organisator of DJ voor je evenement of project? Neem gerust contact met me op. Of klop aan bij mijn bureau in Betahuis Heerlen.