WAITING FOR THE GIFT OF...

Marco Media

Wilhelminaplein 25
6411 KW Heerlen
T: 06 18 65 15 48
E: info@marco-media.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Sinds Marco Media in Heerlen neerstreek is mijn focus een stukje meer richting journalistiek verschoven. Stadsjournalistiek wel te verstaan. Vanuit hartje Heerlen met de blik op de volledige Parkstadregio.

Vanuit mijn werkzaamheden als programmamaker voor RTV Parkstad diende zich de afgelopen jaren een nieuw medium aan: de podcast. Samen met centrumorganisatie Heerlen Mijn stad werd in 2020 een wekelijkse podcast ontwikkeld over het wel en wee van Heerlen, de Heerlenaren en locale ondernemers en evenementen: Heerlen Aan De Praat. Na een korte onderbreking werd deze twee jaar later in een gewijzigde opzet voortgezet als Heerlen Praat Verder. In april 2024 zal het vijfde seizoen van start gaan. Daarnaast ben ik sinds 2023 voor Heerlen Mijn Stad actief als cultuur- en stadsreporter. Het betreft geschreven artikelen over bijzondere culturele evenementen en organisaties die de stad interessant maken.

Verder verscheen er in 2023 een publicatie in de door de Gemeente Heerlen uitgegeven bundel The Post Industrials die leidde tot een lezing voor de Schunck bibliotheek. Daarvoor vonden er diverse presentaties plaats voor onder anderen Parkstad Popstad, IBA Parkstad, Oefenbunker Landgraaf en Omroep Landgraaf.

Ook de productie- en presentatiewerkzaamheden voor RTV Parkstad zullen in 2024 worden voortgezet op radio en tv evenals redactioneel werk voor online magazine De Afgrond. 

Heb je interesse in een volledig verzorgde podcast (inclusief montage en vormgeving) voor je organisatie of bedrijf, dan ben je bij Marco Media aan het juiste adres. Je kunt contact met me opnemen voor een afspraak of vrijblijvende offerte.