ABOUT SOUND AND VISION

Marco Media

Wilhelminaplein 25
6411 KW Heerlen
T: 06 18 65 15 48
E: info@marco-media.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement

Grafisch ontwerp en desktop publishing is de basis van Marco Media. Van een logo of publicatie tot een compleet uitgewerkte huisstijl.

Na het afronden van mijn HBO-opleiding Publiciteitsvormgeving aan de HKLS (later Fontys) in Sittard heb ik inmiddels ruimschoots 30 jaar ervaring als grafisch ontwerper, dtp-er en drukwerkbegeleider. Marco Media is sinds 2018 gevestigd in Betahuis Heerlen om van daaruit een bijdrage te leveren aan deze cultuurstad en direct met klanten in contact te treden in een inspirerende omgeving.

Voor iedere sector en bedrijf is vormgeving belangrijk. Ik help graag mee in het creatieve denkproces. Samen op zoek naar een functioneel ontwerp waarmee je een professionele indruk achter laat. Bovendien kan ik als drukwerkbegeleider het gehele traject van ontwerp tot eindproduct verzorgen en ook helpen bij je online promotie, social media-beheer en het bedenken, ontwerpen en beheren van een eenvoudige maar doeltreffende website.

Heeft jouw bedrijf snel hulp nodig in een campagne of traject? Als freelance vormgever of DTP-er kan ik snel voor je klaar staan. Voor korte klussen met een deadline die voor de deur staat, of voor langere tijd. Dat kan op locatie of vanuit mijn eigen kantoor.

Marco Media werkt onder meer voor Centraal Bureau voor de Statistiek, Open Universiteit, Aevitae Zorgverzekeringen, Heerlen Mijn Stad, IBA Parkstad, Roda JC Kerkrade, ANWB en diverse regionale culturele instellingen en evenementen.